Njemački dres za Euro 2016. digao veliku prašinu
Foto: Twitter

Svjetski prvaci u pidžamama

Njemački dres za Euro 2016. digao veliku prašinu

Na internetu su se pojavile fotografije onoga što bi trebao biti gostujući dres njemačke nogometne reprezentacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. 

Iako su Nijemci oduvijek težili da dizajn dresova reprezentacije bude minimalističan i jednostavan, uspjesi na sportskom i dizajnerskom polju kao da su pomutili razum zaduženima za smišljanje novih izgleda dresova.

Druga garnitura dresova za Evropsko prvenstvo sljedeće godine neprogrešivo podsjeća na bezličnu pidžamu, a novi sivo-crni dres postao je pravi hit na društvenih mrežama.

Prema prvim reakcijama, nije baš dobro primljen... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.