Novi šok: Kinezi kupili Lavezzija

Ne namjeravaju stati

Novi šok: Kinezi kupili Lavezzija

Kineski klubovi šokirali su evropske zaljubljenike u fudbal ovog januara realizirajući nekoliko višemilionskih transfera.

Redom su iz Evrope odlazili Guarin, Ramires, Jackson Martinez, Teixeira, a sada je kineska ekipa Shanghai Shenhue angažovala i zvijezdu PSG-a.

Riječ je o reprezentativcu Argentine Ezequielu Lavezziju koji je u kineski klub prešao za cifru između pet i deset miliona eura, kako je prenio Goal.com.

Lavezzi se već odavno povezivao sa odlaskom iz PSG-a, ali niko nije vjerovao da će njegova sljedeća destinacija biti upravo Kina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi