Obračun Ibiševića i Harnika na treningu Stuttgarta
Foto: bild.de

Iskrice među Švabama

Obračun Ibiševića i Harnika na treningu Stuttgarta

Fudbaleri Stuttgarta su jučer hladu Njemačku zamijenili ugodnim portugalskim Lagosom, gdje su Švabe nastavile sa pripremama za nastavak sezone.

Nastavak sezone neće biti nimalo lagan za tim koji se nalazi pri dnu bundesligaške tabele, a u ulozi spasitelja je ponovo Holanđanin Huub Stevens.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević vratio se punom parom treninzima Švaba, a već danas se na treningu "zakačio" sa kolegom iz napada, Austrijancem Martinom Harnikom.

Na treningu se igralo sa mnogo žara "pet na pet" na malom terenu, i sve se odvijalo dobro dok austrijski napadač đonom nije startovao na Ibiševića, i tako spriječio udarac našeg reprezentativnog napadača. Austrijanac je dirao loptu, ali je zakačio i Ibiševića, ali i svog saigrača Timu Baumgartla.

I dok su ležali na zemlji sva trojica Ibišević je zgrabio za glavu Harnika, a nakon što su ustali bh. reprezentativac je Austrijanca odgurnuo još dva puta, piše Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Koškanje svojih napadača prekinuo je Stevens.

"Vedo! Daj marker, idi na trčanje", rekao je holandski stručnjak prekinuvši na ovaj način svađu svoju napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.