Odbijena ponuda Rome za Riyada Mahreza
Foto: EPA

Potvrdio Craig Shakespeare

Odbijena ponuda Rome za Riyada Mahreza

Trener Leicester Cityja Craig Shakespeare je potvrdio da je ovaj engleski klub "ljubazno odbio" ponudu Rome za Riyada Mahreza.

Ponajbolji igrač Leicestera je u maju i javno istakao da želi napustiti Lisice, a kada su se pojavile špekulacije da je Roma zainteresovana za njegove usluge, on je, navodno, bio spreman pristati i na duplo manju platu u Rimu, ukoliko bi to značilo da će konačno napustiti Leicester.

Ponuda Rome za Mahreza je stigla, ali Leicester istu nije prihvatio.

"Mislim da sam na zadnjoj press konferenciji rekao da nije bilo ponuda za Mahreza, ipak, rečeno mi je da smo imali ponudu Rome", izjavio je trener Leicestera, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ona je ljubazno odbijena jer je bila preniska. Ne pitajte me o kojoj se cifri radilo jer ne znam i ne miješam se u te stvari."

"On je u Leicesteru i očekujem od njega da pruža partije na visokom nivou", dodao je Craig Shakespeare.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti