Odluka je bila apsolutno ispravna, Emir zna da je pogriješio

Lars Bender:

Odluka je bila apsolutno ispravna, Emir zna da je pogriješio

Apotekari su u 29. kolu Bundeslige ispisali nove pozitivne stranice klupske historije. Bayer Leverkusen je trijumfom na domaćem terenu nad Hannoverom stigao do sedme pobjede u nizu, što je rekord ovoga kluba u najelitnijem njemačkog fudbalskom rangu.

I utakmica koja je odigrana u subotu nije prošla bez osvrta na nedavni incident u čijem se epicentru našao nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić.

Tokom utakmice najvatrenija grupa navijača Bayerna je podigla koreografiju posvećenu Spahiću, ali je ostatak stadiona propisno izviždao ovu akciju Bayerovih Ultrasa.

Lars Bender, koji uglavnom nosi kapitensku traku kada na terenu nema Simona Rolfesa, složio se s većim dijelom navijača.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Odluka od otkazu bila je apsolutno ispravna. Emir zna da je napravio veliku grešku", rekao je Bender.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.