Ogromno interesovanje za meč Široki - Aberdeen

Pecara će biti puna

Ogromno interesovanje za meč Široki - Aberdeen

Prije nešto više od dva sata u Fan shopu Nogometnog kluba Široki Brijeg počela je pretprodaja ulaznica za revanš susret drugog pretkola Evropske lige u kojem se sutra na stadionu Pecara od 20.45 sati sastaju Široki Brijeg i Aberdeen. Prvi susret u Škotskoj završio je rezultatom 1:1.

Ulaznice će se danas moći kupiti do 19:00 sati, dok je za sutra planirana pretprodaja u periodu od 13 do 19 sati. Na sam dan utakmice ulaznice će se moći kupiti od 11 do 17 sati.

Tokom prvih sat vremena prodano je 500 ulaznica. Osim ulaznica za sutrašnju utakmicu, u Fan shopu, koji se nalazi u sklopu dvorane Pecara, mogu se kupiti i godišnje ulaznice i klupski rekviziti. Cijena ulaznice za sutrašnji meč sve tri tribine iznosi 10 KM dok dječja košta pet KM. U klubu ističu da su upiti za ulaznice posljednjih dana dolazili iz cijele Hercegovine.

Konferencija za medije u Širokom Brijegu zakazana je za sutra u jutarnjim satima. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ekspedicija Aberdeena na mostarski aerodrom slijeće također sutra u 17 sati. Jedini trening pred meč Škoti će odraditi sutra u terminu utakmice na stadionu Pecara. Utakmicu će suditi Danac Michael Tykgaard.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti