Osmi uzastupni trijumf Domžala, Horić igrao 90 minuta

Ponovo bez primljenog gola

Osmi uzastupni trijumf Domžala, Horić igrao 90 minuta

Domžale su nastavile sa pobjedama u najboljoj ligi Slovenije. Osmi put zaredom tim Kenana Horića ostvario je pobvjedu, i to i ovog puta bez primljenog pogotka.

Kao gost Domžale su slavile rezultatom 2:0 protiv Radomlja. Strijelci su u zasluženom trijumfu bili Parker i Aneff. Kenan Horić igrao je svih 90 minuta u pobjedničkom timu.

Koper je ostvario važnu pobjedu na gostovanju kod Velenja rezultatom 3:2. Strijelci za domaćina bili su Jahić i Džinić, dok su za goste pogađali Zibert, Hadžić i Stomajer.

Pero Ivetić igrao je svih 90 minuta u timu Kopera. Ulogu favorite opravdao je i Maribor koji je kao domaćin sa 2:0 porazio Krku. Oba pogotka postigao je Zahović, a Nusmir Fajić ovog puta nije konkurisao za tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti