Osvojite besplatno učešće na Juventus fudbal kampu

SportSport.ba poklanja sportsku obuku za djecu

Osvojite besplatno učešće na Juventus fudbal kampu

M. Skaka

Juventus škola fudbala ponovo dolazi i u Bosnu i Hercegovinu, a čitaoci portala SportSport.ba imaju priliku osvojiti besplatno učešće u kampu.

Od 22. augusta djeca će imati priliku zaigrati svoj omiljeni sport noseći boje ovog kluba na Juventus kampu koji će trajati od 22.-27. augusta. Ovaj kamp nudi kvalitetan program fudbalske obuke za djecu uzrasta od 6-17 godina, koji uključuje dva treninga dnevno.

Kako osvojiti besplatno učešće?

Sve što trebate uraditi jeste da instalirate Android aplikaciju portala SportSport.ba sa Google Play Storea (OVDJE), te je ocijenite i ostavite komentar.

Svoj eventualni dobitak možete prenijeti i na drugu osobu, a sretni dobitnik biće izvučen 07. avgusta te će njegovo ime biti objavljeno na portalu SportSport.ba.

Više o Juventus fudbal kampu

Svaka grupa od po 12-15 igrača će imati svog trenera koji dolazi iz Juventus Škole u Italiji. Za svaki uzrast se nude posebni programi treniranja i obuke, tako da sva djeca imaju priliku trenirati i učiti zajedno sa svojim vršnjacima. Svaki igrač će dobiti originalnu JUVENTUS (adidas) opremu, koju će zadržati poslije završetka kampa. Profesionalno i stručno osoblje Juventus škole fudbala će djeci pružiti nezaboravno iskustvo uz mnogo zabave, koje će znatno poboljšati njihove fudbalske vještine i atletsku spremnost, ali i podstaknuti ih na nova poznanstva i druženje u toploj, porodičnoj atmosferi.

Treninzi će se održavati na stadionu Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu  koji omogućuje i posjeduje sve elemente potrebne za organizaciju kvalitetnih sportskih događaja. Djeca će trenirati u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima.

Cilj Juventus škole fudbala je jasan: „Formirati najbolju školu fudbala na svijetu“. Od 2004. godine pa sve do danas više od 100.000 djece širom svijeta i više od 2000 trenera su prošli obuku koju nude ove škole.

Juventus fudbalski kamp kontaktirajte putem telefona ili e-mail adrese:

+387 33 922 250
[email protected]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cijena koja uključuje treninge i opremu iznosi 331 KM po osobi.

Plaćanje možete izvršiti putem bankovnog računa:

Birr Group d.o.o.
Bosnia International Bank BBI Banka
141-306-53200653-59"

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi