Ovo je maska u kojoj će Ibišević igrati

Bh. fudbaler ne želi propustiti Hoffenheim

Ovo je maska u kojoj će Ibišević igrati

E. Čaušević

Napadač Herthe i bh. reprezentativac, Vedad Ibišević, želi svim silama da igra protiv svog bivšeg kluba Hoffenheima.

Naime, Ibišević je protekloj utakmici protiv Hannovera zadobio povredu nosa, odnosno maksilarnog sinusa zbog čega je upitan njegov nastup u narednom kolu. Ipak, Ibišević želi da igra pa su doktori Herthe bili primorani da pronađu rješenje.

Bh. napadač bi protiv svoje nekadašnje ekipe mogao nastupiti samo u slučaju da nosi zaštitnu masku kako ne bi pogoršao svoju povredu. Maska za Ibiševića je spremna, te ostaje još da se testira. Ova maska prekriva cijelo lice što pravi veliki problem za fudbalere.

Nakon ovih testiranja bit će poznato da li će Ibišević moći igrati protiv Hoffenheima ili će biti primoran da odsustvuje s terena dok se ne oporavi od povrede.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti