Paulinho dobio 'slavni' ormarić u svlačionici Barce
Foto: EPA

Prije njega su velika imena koristila ovaj ormarić

Paulinho dobio 'slavni' ormarić u svlačionici Barce

Paulinhov transfer u Barcelonu je sigurno jedan od najčudnijih u novijoj historiji fudbala. Rijetki su vjerovali da će ovaj nekadašnji fudbaler Tottenhama stići u Barcelonu iz kineskog Guangzhou Evergrandea.

Kada je 2015. godine Tottenham prodao Paulinha u Kinu za 10 miliona funti, navijači Pijetlova su smatrali da je njihov klub još i dobro prošao. Međutim, Brazilac je ovog ljeta stigao na Nou Camp i šokirao navijače Barcelone.

Navijači katalonskog giganta nikako ne očekuju da Paulinho adekvatno zamijeni Neymara koji je otišao u PSG, a kada se uzme u obzir koji je ormarić dobio u Barcinoj svlačionici, ovaj 29-godišnjak će sigurno osjetiti još veći pritisak i shvatiti za kakav klub trenutno igra.

Naime sadašnji Paulinhov ormarić su u prošlosti koristili velikani poput legendarnog Ronalda, Cocua, Riquelmea, Abidala i Neymara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi