Paulinho presretan zbog pobjedonosnog gola za Barcu
Foto: EPA

Brazilac pogodio za trijumf nad Getafeom

Paulinho presretan zbog pobjedonosnog gola za Barcu

Barcelona je jučer, na poluvremenu, gubila rezultatom 1:0 od Getafea. Za izjednačenje je, pola sata prije kraja, pogodio Denis Suaraz, da bi u finišu meča Paulinho upotpunio preokret.

Paulinho je na Nou Camp stigao ovog ljeta, ali navijači Barce nisu bili zadovljni novim pojačanjem, pa su ga mnogi otpisali i prije nego što je kročio na teren.

Ipak, Paulinho je jučer uspio osigurati Barci tri boda golom u 84. minuti, a Brazilac nije krio svoje oduševljenje nakon meča.

"Veoma sam sretan što sam postigao gol za pobjedu", izjavio je bivši fudbaler Tottenhama nakon utakmice, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najvažnije stvar je bila ta što se ekipa vratila u utakmicu, to mi je omogućilo da postignem gol...Ljutnja u mojoj proslavi? Bila je to proslava nakon teškog susreta...Na kraju, najvažnije je da smo upisali tri boda.

"Teško je postići gol u ovakvim situacijama, ali primio sam sjajan pas od Messija i veoma sam sretan zbog svog gola", dodao je Paulinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi