Peh za Valenciju: Zaza mora na operaciju
Foto: EPA

Otkrio trener Marcelino

Peh za Valenciju: Zaza mora na operaciju

Poslije nekoliko godina stagnacije Valencija ponovo blista u španskom šampionatu, a jedan od najzaslužnijih za to je Simoene Zaza koji je trenutno u vrhunskoj formi. 

Italijanski nogometaš je na 11 odigranih utakmica postigao devet pogodaka i trenutno je među najboljih strijelcima La Lige, međutim Valencijin trener Marcelino na neko vrijeme neće moći računati na njega. 

Zaza će, naime, morati na operaciju nakon što je pogoršao povredu meniskusa tokom treninga s reprezentacijom Italije.

“On s tom povredom igra već neko vrijeme, ali se nekad dogodi da se zbog toga ne može nastupiti. Trenutno je vrlo dobro, ali morat će ići na operaciju, s obzirom da se to ne može riješiti mirovanjem”, rekao je Marcelino.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia je trenutno na visokom drugom mjestu u La Ligi s 27 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi