Pirova pobjeda Pescare protiv Palerma
Foto: EPA

Duel ekipa koje su već otpisane

Pirova pobjeda Pescare protiv Palerma

E. Čaušević

Fudbaleri Pescare večeras su na domaćem terenu savladali Palermo (2:0) u okviru 37. kola italijanske Serije A.

Pescara se davno pomirila s činjenicom da će se nakon jedne sezone u društvu najboljih ponovo vratiti u Seriji B, a njenim stopama će i Palermo. U utakmici bez ikakvog značaja slavili su domaći igrači sa 2:0.

Domaći tim u prednost je stigao u 15. minuti kada je nakon asistencije Caprarija mrežu Palerma zatresao Murić. Nakon toga gledali smo poprilično dosadnu utakmicu, a drugi gol vidjeli smo u samom finišu.

Brugman je sjajno asistirao, a još bolji gol postigao je Mitrita koji je tako postavio konačnih 2:0. Kolo prije kraja Pescara je na posljednjem mjestu sa 17 bodova, dok je Palermo jedno mjesto iznad sa šest bodova više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 37. kolo:

Pescara - Palermo 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi