Pjanić: Možemo nadmašiti Juve

Roma kandidat za Scudetto

Pjanić: Možemo nadmašiti Juve

E. Škorić

Bosanskoheregovački reprezentativac Miralem Pjanić vjeruje da Roma može ove sezone do Scudetta.

Uz dužno poštovanje Fiorentini, Napoliju, Milanu i Interu, ako neko može da zaustavi dominaciju Juventusa u Seriji A onda je to Roma koju predvodi bh. nogometaš Miralem Pjanić.

Dvadesetčetverogodišnji Pjanić vjeruje da bi u sezoni koja dolazi Roma mogla skinuti skalp Staroj dami, koju je napustio trener Antonio Conte. 

“Možemo nadmašiti Juventus. Jači smo za nekoliko sjajnih igrača i vjerujem da možemo napraviti mnogo dobrih stvari u Italiji”, rekao je Pjanić za Goal.com, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Imamo Francesca Tottija, Danielea De Rossija, Kevina Strootmana, ali i neka nova lica, igrače koji su osvojili trofeje i znamo šta je potrebno za uspjeh”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.