Pjanić: Radili su nam šta su htjeli

Vezista Juventusa nakon poraza

Pjanić: Radili su nam šta su htjeli

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić poručio je nakon poraza od Barcelone (3:0) da su Katalonci radili šta su htjeli na terenu nakon što su došli do vodstva. 

I, zaista, tako je i djelovalo. Juventus je bio potpuno ravnopravan na terenu dok Barcelona nije došla do vodstva, a meč je nakon toga otišao u jednom smjeru. Do kraja susreta Katalonci su postigli dva pogotka, a mogli su još toliko. 

"U prvom poluvremenu nismo smjeli primiti takav gol. Odigrali smo veoma dobro prvo poluvrijeme, bili smo u meču i imali smo naše prilike da postignemo gol. Kada je Barcelona povela, kontrolisali su loptu i radili su šta su htjeli. Mogli smo odigrati mnogo bolje, ali ovo će nam biti lekcija. Važno je da naučite iz svojih grešaka. Mogli smo postići gol da smo bili agresivniji u napadu", rekao je Pjanić nakon susreta. 

Podsjetimo, Pjanić je odigrao cijeli susret protiv Barcelone, a u 75. minuti je zaradio žuti karton. U narednom kolu njegov Juventus će imati daleko lakši zadatak jer na domaćem terenu igraju protiv grčkog Olympiakosa. Inače, Grci su večeras izgubili kući od Sportinga iz Lisabona sa 3:2. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi