Pjanić: Trebali smo dobiti četiri ili pet razlike

Pjanić briljira

Pjanić: Trebali smo dobiti četiri ili pet razlike

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić briljirao je danas u pobjedi Rome nad Palermom.

Roma je gostovala Palermu i slavila je sa 4:2 na kraju, a Pjanić smatra da je pobjeda njegovog tima mogla da bude i ubjedljivija.

"Igrali smo sjajno. Možda smo previše primili golova, ali mislim da je moglo komotno da bude četiri ili pet razlike za nas", rekao je Pjani nakon utakmice, dodavši:

"Sramota je da smo dozvolili da primimo dva gola, ali bili smo svejedno fantastični. Rano smo poveli, to nam je pomoglo. Zadovoljni smo kako igramo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ima još puno da se igra u ligi. Uvijek dobro počnemo posljednjih sezona, ali na kraju ostanemo bez ičega. Zato moramo nastaviti da igramo dobro i da naporno radio. Svaka utakmica mora da nam bude kao finalna i onda ćemo na kraju vidjeti gdje ćemo završiti", istakao je Pjanić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.