Prepuni Bernabeu pogodio Piquea u 'bolnu tačku'
Foto: EPA

Navijači Reala 'zezali' štopera Barce zbog Neymara

Prepuni Bernabeu pogodio Piquea u 'bolnu tačku'

Real Madrid je savladao Barcelonu rezultatom 2:0 u uzvratnoj utakmici španskog Superkupa, i tako, nakon ukupnih 5:1 protiv ljutog rivala, došao do drugog trofeja u novoj sezoni.

A navijači Reala su se odlučili posebno "nasladiti" kada je u pitanju štoper Barcelone, Gerard Pique.

Barcelona je već gubila sa 2:0, kada je Pique izašao iz igre u 50. minuti susreta, a dok je on napuštao teren, prepuni Santiago Bernabeu je počeo skandirati: "Ostaje, ostaje."

Ovakvo skandiranje se, naravno, odnosilo na Piqueov post na Twitteru, kada je Španac odlučio utišati glasine o Neymarovom odlasku u PSG postavivši na Twitter fotografiju sa sada već bivšim saigračem uz natpis: "On ostaje".

Kao što je svima poznato Neymar nije ostao, već je pojačao PSG u nevjerovatnom transferu vrijednom 222 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Podsjetimo, Pique je kasnije priznao da je i sam već znao da Neymar odlazi, ali da je svojim Tweetom pokušao nagovoriti Brazilca da ostane.

Očigledno je da se odsustvo sjajnog Neymara već sada osjeti u ekipi Barce, a navijači Reala su ovaj gubitak Katalonaca dočekali s velikom radošću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi