Ramos: Ne dosuđuju nam penale, za razliku od Barce
Foto: EPA

Kapiten Kraljeva se morao dotaći i vječitih rivala

Ramos: Ne dosuđuju nam penale, za razliku od Barce

Betis je sinoć uspio poraziti Real Madrid na Santiago Bernabeu. Ovo je bila treća utakmica zaredom koju Real nije uspio dobiti na svom terenu, a nakon utakmice je kapiten Kraljeva, Sergio Ramos, bio izuzetno ljut zbog lošeg starta svoje ekipe.

Istakao je tako, odmah nakon meča, da je stanje već alarmantno, te da Real hitno mora početi postizati pogotke, a u izjavi za jednu špansku TV stanicu se dotakao i vječitih rivala, Barcelone.

"Što više pričate o suđenju, ono postaje sve gore", započeo je svoju izjavu Ramos, pa se dotakao činjenice da se Realu u novoj sezoni ne dosuđuju penali, iako je, po njegovom mišljenju, bilo prilika za to:

"Ne, nisam iznenađen što nam ne dosuđuju penale, iako to rade kada je u pitanju Barcelona...Ali moramo poštovati službena lica."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ipak, ne bismo pričali o tome da smo uspjeli postići tri gola. Ovo je frustrirajući početak sezone, ali ne smijemo paničariti uprokos situaciji na tebeli", dodao je kapiten Real Madrida.

Real Madrid se trenutno nalazi na sedmoj poziciji u La Ligi, sa sedam bodova manje od prvoplasirane Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi