Ramos: Zidane je pravi izbor za Real Madrid

Nada se da će ostati i naredne sezone

Ramos: Zidane je pravi izbor za Real Madrid

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u subotu igraju finale Lige prvaka na San Siru protiv gradskog rivala Atletico Madrida.

Kraljevski klub je imao dosta turbulentnu sezonu, ali ipak ima priliku da dođe do titule prvaka Evrope. Nakon što je otkaz dobio Rafael Benitez klupu Real Madrida preuzeo je Zinedine Zidane nakon čega je klub počeo pružati sjajne rezultat.

Kapiten kraljevskog kluba, Sergio Ramos, kazao je da je Zidane pravi izbor za ovaj klub, te da se nada da će francuski stručnjak i naredne sezone ostati na klupi Real Madrida.

"Iako je kratko naš trener ekipa ima osjećaj da je on pravi izbor. Ima sjajnu budućnost ispred sebe. Bio sjajan igrač i biće još bolji trener. Bio je sjajan saigrač i zaradio je veliko poštovanje, zbog toga ga volimo i nadamo se da će ostati", rekao je Ramos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica finala Lige prvaka igra se u subotu na San Siru u Milanu sa početkom od 20:45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi