"Real Madrid bez Cristiana Ronalda? Nezamislivo!"

Carlo Ancelotti

"Real Madrid bez Cristiana Ronalda? Nezamislivo!"

  Trener Real Madrida odbio je mogućnost Ronaldovog povratka u Manchester United interesantnom izjavom koju je dao za britanske i španske medije.

"Nema smisla pričati o Ronaldovom odlasku iz Reala. To što se u posljednje vrijeme provlači po medijima nema veze sa istinom. Ne mogu zamisliti Real bez Cristiana Ronalda, jednostavno. On ovdje uživa ogromnu popularnost navijača i to s punim pravom", rekao je talijanski stručnjak te obrazložio:

"Ronaldo je najbolji fudbaler svijeta i to bez sumnje. Sretni smo što igra za naš klub i zbog toga što konstantno pokazuje da mu je stalo do pobjeda, a i sjajan je karakter i osoba. On igra kao vođa i naš je zadatak da ga dobro čuvamo jer on je igrač koji donosi titule".

Ronaldo je u posljednje vrijeme u fantastičnoj formi i samo je pitanje do koje granice Portugalac može ići. Jer ono što Ronaldo pruža je neviđeno u posljednje vrijeme.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.