Real Madrid u neobičnim dresovima u finalu Lige prvaka
Foto: EPA

Primorani igrati u trećoj garnituri dresova

Real Madrid u neobičnim dresovima u finalu Lige prvaka

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida 3. juna igraju veliko finale Lige prvaka protiv Juventusa.

Kraljevski klub je već osvojio titulu prvaka Španije, a pred ovim klubom ostala je još jedna utakmica do kraja sezone. Real Madrid će pokušati odbraniti titulu prvaka Evrope u velikom finalu Lige prvaka gdje će snage odmjeriti protiv Juventusa.

Danas je stigla potvrda da će Juve igrati u svojoj standardnoj garnituri dresova jer je zvanično domaćin u ovoj utakmici, dok kod Reala i nije bilo tako lagano izabrati dresove. Kraljevi nisu mogli igrati u bijelim dresovima jer su previše slični Juventusovim, a također ni u crnim rezervnim dresovima zbog istog razloga.

Tako će igrači Real Madrida biti primorani da u ovoj utakmici nose treću garnituru dresova u kojima nisu tako često igrali ove sezone. Kraljeve ćemo u finalu protiv Stare dame gledati u ljubičastim dresovima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi