Redknapp povrijedio suprugu u nesreći, završila na operaciji

Bizarna nesreća

Redknapp povrijedio suprugu u nesreći, završila na operaciji

Britanski mediji su lansirali informaciju da je Harry Redknapp napravio bizarnu saobraćajnu nesreću. 

Bivši trener Tottenhama je vozio suprugu u šoping u Wesbourne, a kada je izašla iz automobila, Redknapp je krenuo dalje ne primijetivši da je njezin kaput ostao zaglavljen u vratima. Neko vrijeme Redknapp ju je vukao po cesti dok nije shvatio šta se događa i zaustavio auto. 

Kako prenose britanski mediji, Harry je bio izvan sebe od šoka kada je vidio šta se dogodilo jer je suprugi čak prešao i preko noge dok je vozio. Njezine povrede su opisane kao ozbiljne i u bolnici je odmah operisana. 

"Bio sam u prodavnici kada je nekoliko ljudi došlo govoreći da se dogodila nesreća. Onda je neko rekao da se radi o supruzi poznatog trenera, a da je Redknapp vozio automobil", kazao je svjedok.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi