Riječi Miralema Pjanića ohrabrile čelnike Real Madrida

Napušta redove Rome?

Riječi Miralema Pjanića ohrabrile čelnike Real Madrida

Ime Miralema Pjanića svakodnevno se seli od kluba do kluba. 

I dok sportski direktor Walter Sabatini tvrdi kako nema nikakvih naznaka da bi bosanskohercegovački reprezentativac mogao napustiti Romu, špekulacije oko njegovog prelaska u redove Real Madrida sve su glasnije. 

Španski list Marca tvrdi da su čelnici Real Madrida već započeli pregovore sa Pjanićevim predstavnicima, a predsjedniku kluba Florentinu Perezu nadu u pregovorima daje to što je naš reprezentativac veliki prijatelj sa napadačem Karimom Benzemom. 

"Uživam gledajući Real Madrid. Možda jednog dana ponovo budem dijelio svlačionicu sa prijateljem Karimom Benzemom. S njim sam se najviše družio dok sam bio u Lyonu", podsjetila je Marca na izjavu Pjanića koju je dao prije nekoliko godina. 

Pjanić je svjestan da sa Romom neće moći dostići najveće evropske domete i zbog toga ne isključuje mogućnost da promijeni sredinu, a osim Reala za njegovo dovođenje još se bore PSG i Barcelona. Kupac će za transfer morati izdvojiti svotu od 40 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.