Rodriguez: Pravedno bi bilo da smo pobijedili
EPA

Borussia i Real remizirali

Rodriguez: Pravedno bi bilo da smo pobijedili

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez mišljenja je da je Real Madrid zaslužio pobjedu nad Borussijom. 

Borussia i Real su sinoć na stadionu u Dortmundu odigrali neriješeno u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka, a u taboru kraljevskog kluba nisu pretjerano zadovoljni zbog neriješenog rezultata.

"Pravedan rezultat bi bila naša pobjeda. Ipak, teško je igrati u Dortmundu protiv snažnog tima. Uprkos svemu mislim da smo ostvarili dobar rezultat. Vratio sam se u startnu postavu i zadovoljan sam kako sam odigrao. Želim da pomognem ekipi da bilježi uspjehe", izjavio je Rodriguez, prenosi Marca. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon remija Real zauzima drugu poziciju u grupi F sa četiri boda, koliko ima i Borussija, dok će Sporting treći sa bodom manje. Zadnja je Legia.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi