Roma izabrala između Pjanića i Nainggolana?

Bh. reprezentativac na izlaznim vratima Rome

Roma izabrala između Pjanića i Nainggolana?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac i fudbaler Rome, Miralem Pjanić, na kraju ove sezone mogao bi napustiti italijansku ekipu.

Prema pisanju italijanskih medija Roma je dobila ponude za Pjanića i Radju Nainggolana, ali je odlučila da samo jedan od njih dvojice na kraju sezone može napustiti Olimpico.

Navodno, čelnici Rome spremni su da prihvate ponudu Bayerna za Miralema Pjanića koja bi trebala iznositi oko 40 miliona eura.

Pjanić u svom ugovoru ima klauzulu od 38 miliona eura, ali Vučica želi da što više novca "izvuče" od Bavaraca. Roma planira otkupiti ugovor El Shaarawyja od Milana, a za njegove usluge morat će platiti oko 13 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nainggolan se nalazi na meti Chelseaja, ali očito da čelni ljudi Vučice nisu spremni pustiti Belgijanca na kraju ove sezone. Sve više se govori i o odlasku Edina Džeke, ali još uvijek su to samo špekulacije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi