Ronaldinho: Nikada ne bih mogao biti trener
EPA

Legendarni Brazilac

Ronaldinho: Nikada ne bih mogao biti trener

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho izjavio je da se u budućnosti ne vidi u trenerskim vodama. 

Ronaldinho je davno završio sa ozbiljnim fudbalom i očekivalo se da će u skorije vrijeme uploviti u trenerske vode, međutim on smatra da nije za takav posao ističući da njegovi nervi to ne bi izdržali. 

"Ne mogu da gledam 90 minuta utakmice jer u suprotnom patim. Volim da pogledam najbolje momente, golove. Zbog toga nikada ne bih mogao da postanem trener", izjavio je Ronaldinho. 

Prije nekoliko dana Ronaldinho je imao ponudu da se vrati fudbalu i zaigra za Coritibu. Brazilskom klubu se na kraju zahvalio iz razloga što ima namjeru da se vrati u Barcelonu i to kao klupski ambasador. 

U prošlosti Ronaldinho je za Barcelonu nastupao pet godina i za to vrijeme je odigrao preko 200 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi