Ronaldo: Radujem se utakmici na Anfieldu
Foto: EPA

Real u grupi B

Ronaldo: Radujem se utakmici na Anfieldu

E. Škorić

Portugalac Cristiano Ronaldo jučer je dobio novu nagradu za svoj trud. Proglašen je najboljim evropskim igračem za prošlu sezonu.

Ronaldu je nagrada dodijeljena u Monacu nakon što je obavljen žrijeb grupne faze Lige prvaka.

Real Madrid igrat će u grupi B s Liverpoolom, Baselom i Ludogorecom. Svakako da će susreti Reala i Liverpoola biti posebno zanimljivo, a Ronaldo na Anfiled nikada nije gostovao kao igrač španskog kluba.

“Biće lijepo. Nikada nisam igrao na Anfieldu s Real Madridom, ovo će biti prvi put i zato se radujem toj utakmici. Veoma teško je igrati protiv Liverpoola na njihovom stadionu, ali mi smo Real Madrid i želimo pobijediti”, rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.