Rossi karijeru nastavlja na Olimpicu?

Lazio želi napadača Fiorentine

Rossi karijeru nastavlja na Olimpicu?

E. Čaušević

Italijanski napadač Giuseppe Rossi svoju karijeru mogao bi nastaviti u ekipi Lazija.

Fudbaler Fiorentine zadnjih šest mjeseci proveo je na posudbi u Levanteu, ali se sada ponovo vraća u Firencu. Rossi je izgubio mjesto u početnoj postavi pored Kalinića i Bubacara, te će ovog ljeta najvjerovatnije potražiti novi klub.

Prema pisanju italijanskih medija čelnici Lazija zanteresovani su da dovedu nekadašnjeg napadača Manchester Uniteda. Lazio je ostao bez Mirloslava Klosea kojem je istekao ugovor pa traže adekvatnu zamjenu u napadu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Lazi je spreman da plati oko osam miliona eura za Rossija što bi moglo zadovoljiti apetite Fiorentine. On je na posudbi u Levanteu odigrao 17 utakmica, te je postigao šest golova i upisao je dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi