Rossoneri žele Paulinha

Žele Paulinha

Rossoneri žele Paulinha

M. Šljivak

Brazilski veznjak Paulinho napustiće redove Tottenhama u ljetnom prelaznom roku, a kao nove destinacije spominju se dva tima.

Njegov nekadašnji tim Corinthians želi ga ponovo vidjeti u svojim redovima, ali se u igru za njegovo dovođenje uključio i Milan.

Rukovodstvo Rossonera planira napraviti dosta promjena u ovoj ljetnom prelaznom roku. Jedna od želja je i Paulinho, koji bi tako karijeru mogao nastaviti na San Siru.

Ovaj 27-godišnji veznjak je član Tottenhama od 2013. godine, ali se na White Hart Laneu nije naigrao, te je njegov odlazak već izvjestan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.