Roy Hodgson već dobija ponude za novi angažman
Foto: EPA

Nakon odlaska sa klupe Engleske

Roy Hodgson već dobija ponude za novi angažman

Sada već bivši engleski selektor Roy Hodgson nije mnogo čekao na prve ponude.

Kako pišu britanski mediji, Hodgson se nalazi na meti nekoliko klubova iz Kine, koji bi rado željeli vidjeti ovog 68-godišnjeg stručnjaka.

"Mnogo kineskih klubova želi angažovati trenere svjetske klase, a jedan od njih je i Roy Hodgson. On je tip trenera koji bi se sjajno uklopio u kineski fudbal", rekao je Eric Gao, izvršni direktor kineske Super lige, koji tvrdi da su velike šanse da Hodgson zaista završi u Kini.

Podsjetimo, Roy Hodgson je sinoć podnio ostavku na mjesto engleskog selektora nakon što je sa svojom selekcijom doživio šokantnu eliminaciju od Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi