Rusi u svemiru predstavili službeni logo SP-a

Predstavljen logo

Rusi u svemiru predstavili službeni logo SP-a

M. Šljivak

Službeni logo za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji predstavljen je danas.

Očekivano, Rusi su se potrudili da sve bude organizovano na vrhunskom nivou. Službeni logo je predstavljen u specijalnoj emisiji, a otkrili su ga ruski astronauti direktno iz svemira.

"Otkrivanje izgleda emblema je veliki korak unaprijed za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Veoma smo ponosni što ga danas možemo predstaviti svijetu. Emblem predstavlja zajedništvo Mundijala i Rusije kao domaćina. Ujedinjuje magiju i snove, što će FIFA učiniti na SP-u 2018. godine", rekao je Blatter.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon što su predstavili službeni logo Svjetskog prvenstva Rusija će sada krenuti i u predstavljanje ostalih pojedinosti vezanih za Mundijal koji će se odigrati za četiri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.