Salah: Džeko je važan dio naše ekipe

Egipćanin nahvalio bh. napadača

Salah: Džeko je važan dio naše ekipe

E. Čaušević

Roma je danas slavila u derbiju protiv Napolija sa 1:3 u meču osmog kola italijanske Serije A.

Nakon reprezentativne pauze danas je nastavljeno takmičenje u Seriji A, a u derbiju koji se igrao u Napulju slavila je Vučica na krilima bh. napadača Edina Džeke koji je postigao dva gola. Igrač utakmice bio je Mohamed Salah koji je postigao treći gol za Vučicu, te je upisao jednu asistenciju.

"Imamo sjajne igrače i odličan tim. Pokazali smo da možemo da slavimo na teškim gostovanjima. Jasno je da trebamo poboljšati svoju igru, ali sretni smo što smo slavili u Napulju", rekao je Salah.

Na otvaranju ove sezone jasno je da Džeko i Salah odlično sarađuju, a Egipćanin je nakon današnje utakmice bio pun hvale na račun bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko je nevjerovatan fudbaler. Ove sezone mu ide odlično i već je postigao sedam golova. Džeko je važan igrač za naš tim. Istina je da bolje sarađujemo, na tome radimo dosta na treninzima", dodao je fudbaler Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi