Sandro nije dugo čekao na ponude

Na ljeto slobodan igrač

Sandro nije dugo čekao na ponude

E. Čaušević

Barcelona je danas objavila da Sandro Ramirez neće dobiti novi ugovor, te da će na ljeto biti slobodan igrač.

Sandro je ostao u Barceloni prošlog ljeta jer je katalonski klub bio kažnjen prijavljivanjem novih igrača, pa je Luis Enrique morao računati na igrača koji inače ne bi našli mjesto u ekipi Barcelone.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je ove sezone imao nekoliko zapaženih nastupa, ali to očigledno nije bilo dovoljno da dobije novi ugovor. Barcelona je danas saopštila da Sandro može napustiti klub jer će na ljeto biti slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Sandro nije dugo čekao da se jave klubovi koji su zainteresovani za njegove usluge. Prema pisanju engleskih medija Tottenham je poslao Sandru ponudu i on će najvjerovatnije svoju karijeru nastaviti u londonskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi