Scholesova izjava pogađa ravno u srce navijače Liverpoola

"Oni su samo izvikani"

Scholesova izjava pogađa ravno u srce navijače Liverpoola

D. Vejo

Paul Scholes penzionisao se kada je u pitanju profesionalno bavljenje fudbalom, ali je u njemu ostala ona mala doza žara, koju fudbaleri nose sa sobom.

Stari lisac imao je jednu neobičnu izjavu, koja će bocnuti navijače Liverpoola. Naime, on je rekao kako navijači Redsa nisu ništa naspram Evertonovih.

"Na Anfieldu nikada nisam osjeti pritisak niti neku zastrašujuću atmosferu. Navijači Liverpoola samo su izvikani, bolja atmosfera je na Goodison Parku", kazao je u jednom od intervjua bivša zvijezda Manchester Uniteda, Paul Scholes.

Ove riječi ne bi toliko dirnule fanove Redsa da nije u pitanju gradski rival.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi