Sergej Barbarez 'bocnuo' Ronalda zbog golova iz ofsajda

Tokom sinoćnje utakmice Barce i Juvea

Sergej Barbarez 'bocnuo' Ronalda zbog golova iz ofsajda

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez još uvijek pomno prati dešavnja u svijetu fudbala.

Barbarez je tokom sinoćnje utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i Juventusa odlučio da se oglasi preko Twitter profila te je 'bocnuo' napadača Real Madrida Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Barca je prvi meč u Torinu izgubila sa 3:0 i sinoć im je trebalo gotovo čudo da se spase, a Barbarez je pomislio da bi im Ronaldo mogao pomoći.

"Jedino da sad Barca uvede Ronalda, da im dadne 2 gola iz ofsajda!!", napisao je Barbarez na Twitter profilu.

Podsjetimo, Portugalac je prije dvije noći odveo Real u polufinale Lige prvaka, ali je dva od svoja tri pogotka postigao iz nedozvoljene pozicije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi