"Spahić ima nekoliko uloga u našoj ekipi"

Labbadia o bh. reprezentativcu

"Spahić ima nekoliko uloga u našoj ekipi"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić je prošle sedmice potpisao novi jednogodišnji ugovor sa HSV-om.

Prema izboru navijača, najbolji fudbaler tima u prošloj sezoni ostat će član HSV-a, što je posebno obradovalo vodeće ljude kluba.

"Spahić je dao veliki doprinos našim rezultatima u prošloj sezoni. On je profesionalac koji stoji čvrsto na zemlji", poručio je Dietmar Beiersdorfer, čelnik HSV-a.

O Spahiću je govorio i trener Hamburgera Bruno Labbadia.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Emir Spahić u našem timu ima nekoliko uloga. Jedna od njih je da pomogne mladim igračima, a to je uloga kojoj svakako može odgovoriti. Očekujemo da nam Spahić svojim kvalitetom i iskustvom pomogne i u narednim koracima", riječi su trenera HSV-a.

Emir Spahić (35) je u prošloj sezoni odigrao 27 utakmica za HSV u svim takmičenjima. Nije postigao niti jedan gol, ali je upisao dvije asistencije. Zaradio je ukupno osam žutih i jedan crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi