Spreman za transfer: Alli bira između dvije opcije iz snova

Vezista uskoro napušta Tottenham

Spreman za transfer: Alli bira između dvije opcije iz snova

Engleski vezista Dele Alli narednog ljeta će birati između dvije opcije iz snova. 

Dele Alli važi za jednog od najboljih mladih fudbalera u Evropi i sigurno je pred njim fantastična karijera. On je trenutno član Tottenhama, ali ako nastavi sa ovakvim partijama, a Pijetlovi ne budu uspijevali osvojiti Premiership, sigurno da će Allijevi apetiti porasti i da će potražiti drugu sredinu. 

Engleski Sunday Mirror danas donosi informaciju da Alli razmišlja između dvije opcije - Manchester United ili Real Madrid i da mu je svjedno gdje će od ta dva kluba završiti. 

Inače, za njim trenutno vode potjeru dva najbolja svjetska agenta, Mino Raiola i Jorge Mendes. Brojni agenti koje je Alli do sada upoznao rekli su mu da samo njih dvojica mogu da mu obezbijede transfer u Real ili Manchester i upravo zbog toga Alli želi njih angažovati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, Alli je pod ugovorom sa Tottenhamom koji jne prodaje tako lako svoje najbolje fudbalere i sigurno je da nijedna ekipa neće lako izaći na kraj sa Pijetlovima ukoliko dođe do pregovora. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi