Šta će reći Ronaldo? Zidane stavio Balea ispred svih!
Foto: EPA

Zidane hvalio Velšanina

Šta će reći Ronaldo? Zidane stavio Balea ispred svih!

M. Šljivak

Gareth Bale na fantastičan način se vratio u tim Reala nakon povrede.

Velšanin je propustio tri mjeseca akcije zbog povrede članka, a jučer je protiv Espanyola pogodio za 2:0 nakon desetak minuta na terenu.

Zanimljivu izjavu dao je trener Kraljeva Zinedine Zidane nakon meča. Pohvalio je Balea i stavio ga je ispred svih drugih igrača.

"Sretan sam što se na ovakav način vratio u tim. Rekao sam mu da se zabavi prije ulaska u igru", rekao je Zidane, te je dodao:

"Šta nam Bale donosi? Niko nije kao on. Jednostavno, on je poseban, iako i ostali igrači daju sve od sebe. Na njemu se jednostavno ne osjeti izostanak. Može napraviti razliku u svakom trenutku i znamo šta on uz Ronalda i Benzemu donosi", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je ove sezone postigao osam pogodaka u 17 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi