Sudar titana: Enrique i Allegri izabrali ratnike za revanš
Foto: EPA

Poznati sastavi obje ekipe

Sudar titana: Enrique i Allegri izabrali ratnike za revanš

E. Čaušević

Barcelona i Juventus večeras na Nou Campu igraju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Stara dama je u prvoj utakmici slavila sa ubjedljivih 3:0 i tako je ostvarila veliku prednost pred večerašnji revanš. Međutim, u Barceloni vjeruju da nakon PSG-a ovaj klub može ponovo napraviti čudesni preokret i plasirati se u polufinale ovog takmičenja.

Do početka spektakla u Barceloni ostalo je nešto manje od sat vremena, a treneri obje ekipe saopštili su početne sastave. Luis Enrique je na teren izveo vjerovatno najjači sastav u ovom trenutku, dok s druge strane Allegri nije ništa mijenjao. Za Juve je najvažnije da je za meč spreman Dybala, a za nas da je Pjanić na terenu od prve minute.

Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jorti Alba, Busquets, Rakitić, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventus: Buffon, Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanić, Cuadrado, Dybala, Mandžukić, Higuain.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi