Sušić donio trijumf Hajduku protiv Farmaceuta

Hajduk slavio minimalnim rezultatom protiv Slavena

Sušić donio trijumf Hajduku protiv Farmaceuta

Slaven Belupo je večeras u okviru 12. kola hrvatskog HNL-a na svom terenu dočekao splitski Hajduk. Gosti su slavili rezultatom 1:0. 

Prvu priliku na susretu imao je Slaven Belupo. Šutirao je Ozobić sa 20-ak metara, ali njegov udarac odlazi preko gola Hajduka. Gosti su zaprijetili preko Kouassija u 13. minuti susreta, ali njegov udarac je neprecizan. 

Hajduk je do vodstva došao u 32. minuti susreta. Kouassi je centrirao, lopta se odbila do Sušića koji trese mrežu ekipe iz Koprivnice. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta 1:0 za Hajduk. 

Slaven je nakon samo tri minute igre zaprijetio preko Mirića. Bencun je izgubio loptu, a Glavina pucao sa deset metara, ali preko gola. Bencun je zaprijetio na drugoj strani u 61. minuti susreta, ali njegov udarac blokira odbrana Slavena. Slaven je tražio pogodak, ali je ostalo do kraja susreta 1:0 za goste iz Splita. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.