Tevez potvrdio da je stigla danas ponuda iz Engleske

Chelsea želi argentinskog napadača

Tevez potvrdio da je stigla danas ponuda iz Engleske

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Juventusa, Carlos Tevez, nakon samo jedne sezone mogao bi se ponovo vratiti u Evropu.

Tevez je prošlog ljeta napusti Juventus i vratio se u Bocu Juniors, ali bi se ponovo mogao vratiti u Evropu. Prema pisanju engleskih mediji Tevez se nalazi na meti Chelseaja, a i sam Argentinac je danas potvrdio te priče.

"Istina je da me želi Chelsea i danas sam iz londonske ekipe dobio zvaničnu ponudu. Moja želja je da u Boci ostanem do kraja svoje karijere, ali u fudbalu se nikada ne zna. Vratio sam se zbog porodice u Argentinu i s njima ću donijeti odluku da li ćemo prihvatiti ponudu Chelseaja", rekao je Tevez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je prije nekoliko dana argentinski fudbaler izjavio da nema šanse da napusti Bocu, čini se da su se stvari brzo promijenile. Tevez je očiti svjestan da mu je ovo vjerovatno posljednja šansa da zaigra u nekom od najjačih evropskih klubova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi