To su čekali navijači: Inter doveo dva velika pojačanja!

Gabigol stigao, Joao Mario na putu

To su čekali navijači: Inter doveo dva velika pojačanja!

Inter je danas zvanično potvrdio da će od naredne sezone dres ovog kluba nositi Brazilac Gabigol i Portugalac Joao Mario.

Gabigol je stigao u Milano i uskoro će obaviti ljekarske preglede nakon kojih će potpisati ugovor. Isto vrijedi i za Joaa Marija, s tim da je reprezentativac Portugala još uvijek na putu za Italiju.

Vijest o dolasku dva velika pojačanja Inter je potvrdio putem svojih zvaničnih stranica na društvenim mrežama.

Iako još uvijek nema službene potvrde, vjeruje se da je Inter za ova dva fudbalera izdvojio ukupno 70 miliona eura, od čega je 25 potrošeno na Gabigola a 45 na Joaoa Marija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi