U Fiorentini oduševljeni: Salah se ne vraća u London!

Postaje igrač Viola

U Fiorentini oduševljeni: Salah se ne vraća u London!

Ugledna Gazetta Dello Sport tvrdi da se Mohamed Salah ni pod koju cijenu ne želi vraćati nazad u Chelsea.

Egipćanin u Fiorentini boravi na posudbi koja ističe 2016. godine, a u ovom klubu su toliko oduševljeni da su odmah odlučili dogovoriti sa Chelseajem otkup Salahovog ugovora.

Fiorentina će Chelseaju platiti milion eura za ovu posudbu, te dodatna dva miliona na ime njegove plate, a na kraju sezone 2015/16 će i zvanično potpisati ugovor sa igračem koji u ljubičastom dresu igra kao preporođen.

Mohamed Salah je u šest ligaških nastupa za Fiorentinu postigao tri gola, a fantastične partije pružao je i u Kupu Italije i Evropskoj ligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.