U Parizu već redovi za kupovinu Neymarovog dresa

Svi žele imati "desetku"

U Parizu već redovi za kupovinu Neymarovog dresa

Teme:

Brazilski napadač Neymar jučer je potpisao petogodišnji ugovor sa PSG-om.

On je u Pariz stigao iz Barcelone za nestvarnih 222 miliona eura te je oborio svjetski rekord kada je u pitanju visina obeštećenja za jednog igrača. 

U novom klubu će nositi dres sa brojem 10 na leđima kojeg mu je prepustio Javier Pastore, a debi bi trebao imati već sutra kada Parižani na domaćem terenu igraju protiv Amiensa. 

Navijači PSG-a su već u delirijumu zbog ovog transfera, a ispred klupskog Fan Shopa stvoreni su veliki redovi navijača koji žele kupiti Neymarov dres. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno je da će PSG već za nekoliko dana zaraditi ogroman novac od prodaje nove "desetke", a mnogi smatraju da bi na taj način veoma brzo mogli da i otplate njegov transfer. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi