Umtiti smatra kako Dembele može zamijeniti Neymara

Oglasio se Umtiti

Umtiti smatra kako Dembele može zamijeniti Neymara

E. Ganibegović

Novi igrač Barcelone Ousmane Dembele će ispuniti prazninu koju je ostavio Neymar na Nou Campu, tvrdi njegov novi kolega Samuel Umtiti. 

Nakon što je transfer okončan i Dembele prešao u Katalonce za 145 miliona eura, bivši odbrambeni igrač Lyona vjeruje kako njegov zemljak može da odgovori na očekivanja.

"Veoma sam sretan što nam se pridružuje jer je on tip igrača koji nam je bio potreban nakon odlaska Neymara", rekao je defanzivac Barcelone i zatim istakako: 

"On je veoma bezbrižna osoba u vezi svega što se dešava, u odnosu na talenat koji ima. To je jedna od njegovih snaga nadam se da će nam pomoći da osvajamo titule."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jedva čekam da ga vidim. On je igrač koji će pokazati svoj talenat u našem timu i ligi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi