"Vrijeme je da se zna ko je htio da moj sin ostane u Barci"
Foto: EPA

Ponovo se oglasio Neymarov otac

"Vrijeme je da se zna ko je htio da moj sin ostane u Barci"

E. Čaušević
Teme:

Otac zvijezde PSG-a Neymara odlučio se ponovo oglasiti i potvrditi da je on bio za to da njegov sin ostane u Barceloni.

Brazilski fudbaler odlučio da napusti Barcelonu u najvećem transferu u historiji fudbala koji je iznosio nevjerovatnih 222 miliona eura. PSG je odlučio platiti otkupnu klauzulu, a Neymar je na iznenađenje mnogih prihvatio ponudu iz Pariza i napustio je Barcelonu.

Nakon toga diglo se mnogo prašine, a za navijače Barce krivac što se ovaj transfer ostvario bio je njegov otac Neymar Senior. Ipak, otac brazilskog igrača je prije nekoliko dana jasno poručio da nikada nije želio da Neymar napusti Nou Camp, te da mu je jasno govorio da ostane u Barceloni.

No, Neymar je na kraju odlučio da je vrijeme da promijeni klub i svom ocu je priznao da jednostavno želi novi izazov u svojoj karijeri. U Barceloni su pokušali na sve načine da ga nagovore da ostane, a čak su u sve to bili uključeni i pojedini igrači ovog kluba. Neymar Senior je odlučio otkriti koji igrači su nagovarali njegovog sina da ostane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Baš kao što sam ja želio da on ostane u Barceloni tako je i klub htio. U cijeli taj proces pokušaja nagovaranja Neymara da ostane bili su uključeni i pojedini igrači tog kluba i vrijeme je da se zna ko je želio da moj sin ostane. To su bili njegovi prijatelji Messi, Suarez, Pique i Rakitić. Pokušali su ga uvjeriti da ostane u Barceloni, ali na kraju nisu uspjeli jer je on zaista želio da ide", rekao je Neymar Senior.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi