Wenger aktivan: Novo ime na meti Arsenala

Veznjak Nice u Londonu?

Wenger aktivan: Novo ime na meti Arsenala

E. Ganibegović

Arsenal je ovog ljeta veoma aktivan na tržištu i sada pokazuju interesovanje za dovođenje veznjaka Nice Jean Serija.

Jean Seri je od početka prijelaznog roka meta klubova iz Engleske. Svoje interesovanje su pokazivali Swansea kao i Tottenham.

Sawansea je poslao ponudu od 17 miliona funti, koja je lagano odbijena od strane Nice.

26-godišnjak se najviše povezivao sa odlaskom u Romu, međutim transfer je propao u zadnjem trenutku iz razloga što se klubovi nisu mogli dogovoriti oko obeštećenja.

L'Equipe prenosi kako je Arsenalova glavna meta Thomas Lemar, međutim sada su bacili oko i na veznjaka Nice, kojeg su spremni dovesti u svoje redove. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jean Seri iza sebe ima fenomenalnu sezonu u dresu Nice i njegova tržišna vrijednost se procjenjuje na 35 miliona funti. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi