Xavi ima favorita u finalu Lige prvaka

Nije iznenađenje što tako razmišlja

Xavi ima favorita u finalu Lige prvaka

Kada Xaxi Hernandez, četverostruki prvak Lige prvaka, kaže da navija protiv Real Madrida u finalu Lige prvaka, onda mnogi pomisle da je to zbog toga što se radi o najvećem rivalu Barcelone.

Ipak, Xavi kaže da će navijati za Juventus zbog toga što bi volio da golman Stare dame Gianluigi Buffon konačno osvoji ovo takmičenje. 

"Mislim da će Juventus osvojiti Ligu prvaka ove sezone. Želim da to oni učine zbog njihovog golmana Gigija Buffona. Ako Buffon osvoji Ligu prvaka, onda će mu to biti prva titula. Finale je 50-50, ali ja bih volio da Juve osvoji zbog Buffona", rekao je nekadašnji vezni fudbaler Barcelone.

Podsjetimo, finale Lige prvaka je na rasporedu 3. juna u Cardiffu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi