Dabović: Posljednja stanica u Banjaluci

Srbijanska košarkašica otvoreno rekla

Dabović: Posljednja stanica u Banjaluci

D. Vejo

Srbijanska košarkašica Milica Dabović od dresa nacionalnog tima oprostila se ove godine.

Međutim, iako je dres Srbije okačen o klin, ova iskusna košarkašica nije u potpunosti rekla zbogom sportu kojeg je još od malih nogu zavoljela. 

Još jednu sezonu prije potpunog penzionisanja, voljela bi da odigra ni više ni manje nego u Banjaluci. I to za Mladi Krajišnik.

"Moja prvobitna želja bila je da karijeru završim u Partizanu, ali sada sam se odlučila da moj posljednji voz ipak bude Banja Luka. Da se mene pita, ja bih došla već sutra, ali vidjet ćemo šta će od toga biti", ističe Milica Dabović.

Podsjetimo, Banjalučani će u subotu u "Domu omladine" imati priliku da se upoznaju sa poznatom košarkašicom, koja će u istom prisustvovati u svrhu promovisanja košarke kao sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi