Derrick Rose izgubljen do kraja doigravanja

Derrick Rose izgubljen do kraja doigravanja

Najbolji igrač Chicago Bullsa neće igrati do kraja ove NBA sezone iako njegov oporavak teče izuzetno dobro, potvrdio ja američkim medijima generalni menadžer Bullsa.

"Derrick sjajno napreduje i oporavlja se prema planu. Vratit će se i bit će na 100 posto svojih mogućnosti, uopće ne sumnjamo u to", kaže generalni menadžer Chicaga Ger Forman.

"Meniskus je kod povrede bio u takvom stanju da se mogao "zakrpiti" i zato će imati normalnu stabilnost u koljenu i neće biti problema u kasnijoj fazi karijere. Što se tiče povratka na parket već ove sezone, naše stajalište nije promijenjeno", rekao je Forman.

"On ima tek 25 godina i pred njim je još 10-15 godina karijere. Oporavak teče kako smo se samo mogli nadati, nije bilo nikakvih problema i vratit će se u punoj snazi", zaključio je Forman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.